Serveras mellan 11:00 till 14:00
MÅNDAG
Viltskavspanna med kantareller & höstsvamp, Västerbottenpuré, äppel/hjortronkompott, friterad mandelpotatis
TISDAG
Helstekt fläskfilé, rostade rotfrukter, dijon/dragonsky, sotad spetskål
ONSDAG
Klassisk Wallenbergare
Kalvfärsbiff, potatispuré, brynt smör, sauterade ärtor, rårörda lingon
TORSDAG
Schnitzel torsdag!
Ost & skinkfylld schnitzel, rostad potatis, rödvinssås, sauterade ärtor, citron/persiljesmör
FREDAG
Dessertfredag, vi bjuder på dessert efter maten!!
Nattbakad högrev, karamelliserad lök, rödvinssky, potatispuré, dillpicklad gurka
VECKANS GRÖNA
Krämig svamprisotto, citronmarinerad zucchini, svartkål, riven parmesanost
149:-
VECKANS FISK
Halstrad gösfilé ”Grenoble” (rödbetor, kapris, brynt smör), dillrostad palsternacka
175:-
OKONOMIYAKI (japansk kålpannkaka)
Tonkatsusås, citrongräsmajonnäs, salladslök, chili, lime, koriander, sesam, friterad kyckling alt räkor
175:-
ZEGELS CAESARSALLAD
Romansallad, friterad kyckling alt räkor, bacon, parmesan, krutonger
175:-
RAMEN (japansk nudelsoppa)
Bakad fläsksida, marinerat ägg, grönsaker, lime, koriander, sessam
175:-